CUM POȚI SĂ AI GRIJĂ DE PIELEA TA DE SUB MASCĂ

CUM POȚI SĂ AI GRIJĂ DE PIELEA TA DE SUB MASCĂ

  Pielea ascunsă sub stratul măștii de protecție, nu respiră liber. Începe să elibereze cantități mai mari de sebum, care în combinație cu impuritățile care se acumulează, pot duce la probleme ale pielii, inclusiv apariția coșurilor, pori înfundați, piele grasă.

  Prevenirea răspândirii virusului este primordială, de aceea trebuie să rezistăm cu aceste măști „pentru față”. Dar pielea nu trebuie să sufere din această cauză!

  După ce ne dăm masca jos:

  Spală-te bine pe mâini conform recomandărilor WHO.
  Pielea ascunsă sub stratul măștii de protecție, nu respiră liber.Șterge-ți fața cu tonicul Hydroclinic. Tonicul restabilește pH-ul natural al pielii, perturbat puterniPielea ascunsă sub stratul măștii de protecție, nu respiră liber.c de contactul cu materialul măștii și de dificultăți de respirație. Extractele pe care acesta le conține – printre care din aloe și lapte de capră – calmează iritațiile, hidratează și întăresc bariera apă-lipide.

  Tonicul este primul produs cosmetic pe care îl punem pe piele, de aceea trebuie de ales un produs de înaltă calitate,

  care va proteja stratul hidro-lipidic al pielii.

  Pe pielea umedă (înainte ca tonicul să se absoarbă complet), aplică crema de față de zi și de noapte Hydroclinic, care hidratează minunat pielea și previne secreția excesivă de sebum.
  Chiar și în situația actuală – sau poate mai ales acum – putem datorită unei îngrijiri simple să aducem alinare pielii noastre, astfel încât aceasta să își păstreze aspectul sănătos și radiant.

  Taguri:

  Comentarii