Colaboratori

Buna, vino si TU in echipa noastra!!!

Suntem in cautare de persoane ambitioase, intreprinzatoare si cu spirit de echipa, de persoane dispuse  sa invete si sa ne invete.

Esti o persoana comunicativa, interesata sa contribui la creearea unei comunitati prospere?

 

Iti place sa lucrezi intr-o echipa ce se afla in crestere si iti place sa atingi siguranta/independenta financiara?

 

Te invitam sa ne descoperi pe noi, eRost (S.C. EROST INTERNATIONAL S.R.L.).

Suntem o echipa tanara ce dorim sa atragem alaturi de noi persoane la fel de tinere si ambitioase.

https://www.erost.ro este un site (platforma) ce ofera clientilor o gama larga de produse din diferite domenii (cosmetice, produse pentru unghii), totul intr-un singur loc.

Ce trebuie sa faci tu? Contacteaza-ne pe adresa office@erost.ro cu subiectul “Doresc inscriere ca si Partener” iar noi te vom contacta telefonic sau prin e-mail si te v-om indruma in urmatorii pasi.

Ce trebuie sa faci ca si PARTENER? Sa vinzi produse catre prieteni, amici, cunostinte, persoane care abia le cunosti. Nu conteaza cui vinzi, tot ce conteaza este sa o faci. Cu cat vinzi mai multe produse cu atat beneficiile tale cresc.

BENEFICII:

Pentru inceput, un colaborator/ o colaboratoare va obtine:

  • un discount de 10% la toate produsele afisate pe site (doar produsele ce se afla in promotii nu vor beneficia de discount) mai exact PACHETELE PROMO, acestea au discountul pre-stabilit.

Cu timpul daca esti activ/activa discountul se va mari si bineinteles vor aparea si alte beneficii cum ar fi produse cadou, etc.

Dupa achizitia a primelor 3 comenzi de minim 150 lei fiecare, ca reprezentant vei beneficia de "Pending Pay", mai exact poti plasa comenzi iar achitarea sumei o poti face in termen de 10 zile de la data facturari.

Plata se va face prin plasarea unei comenzi speciale pe site "Pay Cash" (nu trebuie sa mergi la banca sau la un oficiu pentru a face plata, un curier va veni sa ridice banii direct la usa ta)


ATENTIE!!! Nu controlam preturile produselor pe care le vei vinde mai departe, este la libera ta alegere.