Conditii GDPR

In conformitate cu Legea nr. 677/2001, privind protectia persoanelor cu privirea la
prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, va informam ca
societatea noastra inregistreaza date cu character personal doar pentru modurile/scopurile
prevazute de lege.


NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL


         Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privier la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia
vietii private in sectorul comunicatiilor electronice societatea EROST INTERNATIONAL SRL are obligatia de a administra datele personale pe care ni le furnizati in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos.


Datele cu caracter personal colectate sunt destinate:

Înregistrarii in contul Dvs. unde puteti lansa comenzi. Când vă înregistrați pentru a utiliza Serviciile noastre, putem colecta următoarele
informații despre dvs.:
 dacă vă înregistrați folosind adresa de email: prenume, nume și adresa de email;
 dacă vă înregistrați folosind numărul de telefon mobil: vom colecta numărul dvs.
de telefon mobil.


  În funcție de alegerile pe care le faceți în timpul autentificării la Serviciile noastre sau în timpul procesului de angajare a Serviciilor noastre, puteți opta pentru următoarele date personale suplimentare:
- numele dvs.;
- adresa de e-mail;
- numărul de telefon mobil;
- datele cardului dvs. de credit în cazul în care doriți să achiziționați serviciile noastre cu plată
utilizand platforma mobilpay.
- Comunicare prin funcția de chat de pe Platforma noastră
Când utilizați funcția de chat pentru a comunica cu alți utilizatori, colectăm informațiile pe care le alegeți să le oferiți altor utilizatori prin intermediul acestei funcții.


Date pe care le colectăm automat, atunci când folosiți Serviciile noastre


Când interacționați cu Platforma noastră sau folosiți Serviciile noastre, colectăm automat următoarele informații despre dvs.:
- Informații dispozitiv. Colectăm informații specifice dispozitivului, cum ar fi versiunea sistemului de operare,
identificatorii unici. De exemplu, numele rețelei mobile pe care o utilizați. Asociem identificatorii dispozitivului cu contul dvs. .
- Informații despre loc. În funcție de autorizațiile dispozitivului dvs, colectăm și procesăm automat informații despre locația dvs. - - --Utilizăm tehnologii diverse pentru a determina locul, inclusiv adresa IP.
- Date despre Client și Autentificare. Detaliile tehnice, inclusiv adresa Protocol Internet (IP) a dispozitivului, fusul orar și
sistemul de operare. De asemenea, vă vom păstra informațiile de autentificare (date de înregistrare, data ultimei modificări a parolei, data ultimei autentificări reușite), tipul și versiunea browserului dvs.

Cookies
Utilizăm cookies pentru a gestiona sesiunile utilizatorilor, pentru a stoca preferințele de selecție a limbilor și a vă oferi reclame relevante.

"Cookies" sunt fișiere text mici transferate de un server web pe hard disk-ul dispozitivului dvs.. Cookies pot fi utilizate pentru a colecta data și ora vizitei dvs., istoricul navigării, preferințele dvs. și numele dvs. de utilizator. Puteți seta browserul să refuze toate sau unele cookies sau să vă avertizeze atunci când paginile de internet setează sau accesează cookies Dacă dezactivați sau refuzați cookies, vă rugăm să rețineți că anumite părți ale Serviciilor/Platformelor noastre pot deveni inaccesibile sau pot să nu funcționează corect.


De ce procesăm informațiile dvs. personale?


Vom folosi datele dvs. personale doar atunci când legea ne permite. Cel mai frecvent, vom folosi datele dvs. personale în următoarele situații:
- În cazul în care trebuie să executăm contractul pe care suntem pe punctul de a-l încheia sau l-am încheiat cu dvs. (factura proforma/factura fiscala/ comanda plasata)
- Unde este necesar pentru interesele noastre legitime să îmbunătățim Serviciile noastre și să vă punem la dispoziție o Platformă sigură și securizată.
- Atunci când trebuie să respectăm o obligație legală sau de reglementare.
- În anumite circumstanțe, este posibil să vă procesăm și datele personale cu consimțământul dvs. Dacă facem acest lucru, vă vom anunța scopul și categoria de date cu caracter personal care trebuie procesate în momentul în care cerem consimțământul dvs.

Am descris mai jos modul în care folosim datele dvs. personale și bazele juridice pe care ne bazăm în acest sens. De asemenea, am identificat care sunt interesele noastre legitime, unde este cazul.

Pentru acordarea accesului și furnizarea Serviciilor prin Platforma noastră


- Dacă vă conectați utilizând numărul de telefon mobil sau id-ul dvs. de e-mail, vă vom folosi prenumele și numele, numărul de telefon mobil și/sau adresa de e-mail pentru a vă identifica ca utilizator și pentru a vă da acces la Platforma noastră.
- Dacă vă conectați utilizând contul dvs. Facebook, folosim numele dvs. de familie și numele de familie din profilul dvs. de pe Facebook și adresa de e-mail Facebook pentru a vă identifica ca utilizator pe platforma noastră și pentru a vă oferi acces la platforma noastră.
- Datele de jurnal de mai sus sunt, de asemenea, utilizate de noi pentru livrarea Serviciilor noastre în conformitate cu Termenii noștri de Utilizare.
- Utilizăm adresa dvs. de e-mail și numărul de telefon mobil (prin SMS) pentru a vă da sugestii și recomandări despre Serviciile noastre care ar putea fi de interes pentru dvs.

Noi prelucrăm informațiile de mai sus pentru o performanță adecvată a contractului nostru cu dvs. și pe baza interesului nostru legitim de a desfășura activități de marketing pentru a vă oferi Servicii care v-ar putea interesa.


Cum vă vom informa despre modificările din declarația noastră de confidențialitate?

Este posibil să modificăm din când în când această declarație de confidențialitate. Vom publica modificări pe această pagină și vă vom informa prin e-mail, prin Platforma noastră sau pe Blogul Play CronoLead. Dacă nu sunteți de acord cu modificările, vă puteți închide contul prin trimiterea unui email la adresa date@erost.ro

Drepturile dvs.

În anumite circumstanțe, aveți drepturi în temeiul legilor privind protecția datelor în ceea ce privește datele dvs. personale.
Dacă doriți să exercitați oricare dintre drepturile de mai jos, mergeți la setările contului/de confidențialitate sau contactați-ne folosind adresa de e-mail date@erost.ro
Dreptul de a solicita accesul la datele dvs. personale (denumit în mod obișnuit "solicitarea de acces la persoana vizată"). Aceasta vă permite să primiți o copie a datelor personale pe care le deținem despre dvs. și să verificați dacă o procesăm în mod legal.
Dreptul de a solicita corectarea oricăror date pe care le avem despre dvs. Acest lucru vă permite să aveți orice date incomplete sau inexacte pe care le deținem despre dvs. corectate, deși este posibil să fie necesar să verificăm corectitudinea datelor noi pe care ni le furnizați.
Dreptul de a solicita restricționarea prelucrării datelor dvs. personale. Aceasta vă permite să ne cereți să suspendăm procesarea datelor dvs. personale în următoarele scenarii:

(a) dacă doriți să stabilim acuratețea datelor;

(b) în cazul în care utilizăm datele ilegal;

(c) în cazul în care aveți nevoie să păstrăm datele, chiar dacă nu mai avem nevoie de ele, deoarece aveți nevoie
pentru a stabili, a exercita sau a apăra revendicări legale; sau

(d) v-ați opus utilizării de către noi a datelor dvs., dar trebuie să verificăm dacă avem motive legale imperative de a le utiliza.

Dreptul de a solicita ștergerea datelor dvs. personale.  Acest lucru vă permite să ne cereți să ștergem sau să eliminăm datele personale acolo unde nu există motive întemeiate să continuăm să le procesăm. De asemenea, aveți dreptul să ne cereți să ștergem sau să eliminăm datele dvs. personale în cazul în care ați exercitat cu succes dreptul dvs. de a obiecta asupra procesării (a se vedea mai jos), dacă am prelucrat informațiile dvs. în mod ilegal sau dacă suntem obligați să ștergem datele dvs. personale pentru a respecta legislația locală.
Dreptul de a vă opune prelucrării datelor dvs. personale în cazul în care vă bazați pe un interes legitim (sau pe al unui terț) și există ceva despre situația dvs. particulară care vă face să doriți să obiectați asupra prelucrării pe acest motiv pe măsură ce simțiți că are impact asupra drepturilor și libertăților fundamentale. De asemenea, aveți dreptul să obiectați în cazul în care vă prelucram datele dvs. personale în scopuri de marketing direct. În unele cazuri, putem demonstra că avem motive legitime convingătoare pentru a procesa informațiile dvs. care depășesc drepturile și libertățile dumneavoastră.
Dreptul de a solicita transferul datelor dvs. personale către dvs. sau către un terț. Vă vom furniza dvs. sau unui terț pe care l-ați ales, datele dvs. personale într-un format structurat, utilizat în mod obișnuit, care poate fi citit de mașină. Rețineți că acest drept se aplică numai informațiilor automate pentru care v-ați dat inițial consimțământul pentru a le utiliza sau în cazul în care am utilizat informațiile pentru a încheia un contract cu dvs.
Dreptul de a vă retrage în orice moment consimțământul privind prelucrarea datelor dvs. personale. Acest lucru nu afectează legalitatea oricărei prelucrări pe care am efectuat-o deja pe baza consimțământului dat anterior.

Acceptul dumneavoastra privind utilizarea datelor cu caracter personal de catre EROST INTERNATIONAL SRL poate fi revocat oricand, revocarea producand efecte numai pentru viitor. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre EROST INTERNATIONAL SRL si sunt comunicate numai in vederea indeplinirii obligatiilor legale/contractuale ce revin societatii EROST INTERNATIONAL SRL

Datele cu caracter personal nu vor fi dezvaluite tertilor in vederea transmiterii de catre acestia de oferte, mesaje publicitare sau reclama. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiate de dreptul de acces, de interventie asupra datelor si de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata , aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa prin email la adresa date@erost.ro