var pixel_id = parseInt("276656546296186");

Transport si retururi

eRost - produse unghii si cosmetice (erost.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

România (Bucuresti)

  • Livrare a doua zi in Bucuresti, Livrare in 1-2 zile, Calcul cost livrare in functie de valoarea comenzii, Livrare gratuita pentru comenzile mai mari de 300 RON

    0 RON … 200 RON   →   11,99 RON
    200 RON sau peste   →   0 RON

Alte locatii

  • Livrare Romania, Livrare in 1-2 zile, Calcul cost livrare in functie de valoarea comenzii

    0 RON … 200 RON   →   15 RON
    200 RON sau peste   →   0 RON

Conditii de returnare:


" Cu excepţia cazurilor prevăzute la art. 16, consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanţă sau dintr-un contract în afara spaţiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere şi fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art. 13 alin. (3) şi la art. 14. " (Ordonanţa Guvernului nr. 34/2014)

Pentru a returna coletul trebuie sa anuntati in scris acest lucru la adresa noastra de email mentionand data comenzii si numele pe care s-a facut comanda.

Returul se va face la urmatoarea adresa: Sos de centura nr 80, Domnesti,Ilfov (Cladirea Mirano),  printr-o firma de  curierat rapid.

Consumabilele (geluri,lacuri,etc) se pot returna doar daca acestea nu au fost desigilate. 

Cheltuielile de retur vor fi suportate de catre client.

Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.

In cazul in care a fost modificat voltajul aparaturilor sau acestea nu au fost folosite pe priza cu impamantare, garantia se va pierde!!!

Orice aparat electric se va baga in priza doar dupa ce acesta va ajunge la temperatura camerei!!!

Firma noastra va restitui clientului in termen de maxim 14 zile de la data la care acesta ne informeaza asupra deciziei de retragere din contract, toate sumele pe care le-a primit drept plata din partea consumatorului.