Punctele de loialitate: este forma noastra de a-ti spune Multumim pentru Comanda, este metoda noastra de a te rasplati pentru ca esti alaturi de noi.

Ne dorim ca prin fiecare comanda plasata sa simti o satisfactie aparte si sa te bucuri de mai multe beneficii, de aceea iti rasplatim fidelitatea si pasiunea pentru frumusete.

Punctele de loialitate sunt sub forma de CashBack.


CashBack:

Cum pot beneficia de sistemul cashback?

PENTRU A ACUMULA PUNCTE DE LOIALITATE, TREBUIE SA DETINETI UN CONT DE CLIENT

1. Clientul va primi 5 puncte de loialitate (5 RON) odata cu plasarea primei comenzi si crearea simultana a unui cont de utilizator; punctele vor deveni eligibile pentru folosire dupa ce comanda a fost marcata ca livrata;

2. Clientul va primi 5 puncte de loialitate (5 RON) la postarea unui comentariu pentru produs cu achizitie verificata (doar daca produsul a fost achizitionat de persoana care posteaza comentariul) Numarul maxim de comentarii per utilizator este de 5;

3. Clientul va primi puncte de loialitate la plasarea unei comenzi de minim 25 ron, valoarea punctelor de loialitate este de 3% din valoarea totala a  comenzii. 

Punctele de loialitate sunt transferate automat in contul clientului (in Wallet) in momentul in care comenziile sunt marcate ca si livrate (aproximativ 7 zile din momentul plasari acesteia)


Wallet-ul:

acesta poate fi accesat din contul clientului:


punctele de loialitate sunt transformate automat in RON, banii din cashback pot fi folositi pentru plata partiala/totala a viitoarelor comenzi.