Apa de Toaleta pentru Ea

Grid View:
Quickview

Apă de toaletă Célèbre

(0)
66.00 lei

Acordurile de ciclama si piper sunt surprinse intr-un buchet de iasomie, bujor si lemn de cedru. "Pentru mine parfumul este un accesoriu definitoriu care dezvaluie adevarata personalitate a unei femei." Christian Lacroix, designer francez recunoscut pentru stilul sau extravagant si colorat, inspirat din opere de teatru si de opera.Categoria: floral..

Quickview

Apă de toaletă Imari Corset

(0)
66.00 lei

Aroma provocatoare compusa din unt de cacao senzual, impletit cu lemn de santal si note sexy de pielarie.GRAMAJ:50 ml..

Quickview

Apa de toaleta Imari Elixir

(0)
66.00 lei

Simte impactul de lunga durata al aromei irezistibile Imari Elixir, ce debuteaza subtil prin note suculente de mure si se ancoreaza adanc in piele prin acordurile de trandafir, iasomie opulenta si extract de vanilie pura.Categoria oriental-florala• note de varf: mandarina, mar verde, mure• note de mijloc: iasomie, trandafir, ylang ylang• note de ba..

Quickview

Apa de toaleta Imari Fantasy

(0)
66.00 lei

Descopera-ti cele mai profunde taine ...Amestec fascinant, oriental-lemnos de pere nashi asiatice, aroma misterioasa de iasomie sambac si alune caramelizate pe baza de vanilie luxurianta si lemn de casmir.Categoria lemnos-orientala• note de varf: mandarina italiana, pere nashi, piper roz• note de mijloc: iasomie sambac(absolut), alune caramelizate,..

Quickview

Apă de toaletă Passion Dance

(0)
66.00 lei

Inspirat de cel mai pasional dans, tangoul argentinian, acest parfum dezvăluie latura senzuală a femeilor, seducând cu acordurile sale vibrante la fel ca o femeie. Este format din note florale şi fructate de grepfrut, papaya, nufăr, iasomie, narcisă şi trandafir. La baza parfumului vei descoperi note de ambră, muşchi verde şi patchouli. Catego..

Quickview

Apă de toaletă Pur Blanca

(0)
66.00 lei

Aroma delicata de frezie alba proaspata si menta de apa este imbogatita de notele de bujor alb, ylang-ylang senzual, trandafir alb si desavarsita de acorduri de mosc si lemn de santal.Categoria: proaspat-florala• note de varf: frezie albă, menta de apa, ylang ylang• note de mijloc: trandafir alb, bujor alb, nufăr• note de baza: lemn de santal, mosc..

Quickview

Apă de toaletă Scent Mix Romantic Bouquet

(0)
40.00 lei

Buchet feminin de petale proaspete de bujor şi floare de violetă, îndulcite de note senzuale de vetiver. Petalele proaspete şi preţioase de bujor sunt încălzite de notele de vetiver, pentru a contura expresia feminităţii la absolut.Note: floare de violetă, petale de bujor, vetiverGramaj:30 ml..

Quickview

Apă de toaletă Scent Mix Vibrant Fruity

(0)
40.00 lei

Impresia vibrantă a acordurilor de afine proaspete, încălzite de notele de floare de măr şi piersică, e desăvârşită de baza captivantă de acorduri lemnoase. Fructele suculente şi delicioase oferă o impresie proaspătă şi vibrantă irezistibilă.Note: afine coapte, floare de măr, acorduri lemnoaseCategorie: floral-fructatăGramaj:30 ml..

Quickview

Apă de toaletă Secret Attitude

(0)
66.00 lei

Îndeplinește-ți dorințele și fanteziile cu notele dulci de liliac, ananas suculent și o atingere de ambră. ananas, liliac, ambră• note de vârf: măr, ananas, cireș acerola• note de mijloc: iasomie, frezie, liliac• note de bază: mosc alb, lemn de santal, ambrăGramaj:50 ml..

Quickview

Apă de toaletă Soft Musk Delice Fleur de Chocolate

(0)
40.00 lei

Bucură-te de aroma irezistibilă de mandarină, combinată cu note de fleur de chocolat și vanilie. O să-ți încânte toate simțurile!Note de vârf: kiwi, mandarină, grepfrutNote de mijloc: fleur de chocolat, palisandru, lăcrămioarăNote de bază: vanilie, mosc, cashmeranGramaj:50 ml..

Showing 1 to 10 of 10 (1 Pages)