Manichiura

Grid View:
Quickview

Lac de unghii Flickering Crystals

(0)
22.00 lei

Lac de unghii cu aspect de cristale pentru o finisare modernă, trendy și texturată.Gramaj:10 mlPaleta culori: Hello Weekend Uninhibited Poolside Beats All Aces Dress Code Best Life Happy Place On The Rocks..

Quickview

Lac de unghii mark. Gel Shine

(0)
22.00 lei

Lac de unghii mark. Gel Shine - lac de unghii cu efect de gel*strălucire intensă*uscare fără lampă UV*se îndepărtează precum un lac de unghii obișnuitGramaj:10 mlIngrediente:BUTYL ACETATE, ETHYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ISOPROPYL ALCOHOL, STYRENE/ACRYLATES COPOLY..

Quickview

Lac de unghii mark. Gel Shine Top coat

(0)
22.00 lei

Lac de unghii mark. Gel Shine Top coat top coat*lacul de unghii rezista de 2 x mai mult**fara crapare/fisurare*uniformizare*rezultate bazate pe un test de comparare a persistentei asupra unghiilor date cu lac de unghii, peste care s-a aplicat sau nu lac de unghii top coatGramaj:10 mlIngrediente:ETHYL ACETATE, BUTYL ACETATE, CELLULOSE ACETATE BUTYRA..

Quickview

Lac de unghii mark. Mineral Crush

(0)
22.00 lei

Manichiura sclipitoare!Lac de unghii cu particule stralucitoare si efect 3D!Mod de folosire: aplica lacul de unghii in 2 straturi, pentru a asigura rezistenta.  Gramaj:10 mlIngrediente:BUTYL ACETATE, ETHYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ISOPROPYL ALCOHOL, SIL..

Quickview

Spray pentru fixarea și uscarea rapidă a lacului de unghii

(0)
24.00 lei

Spray pentru fixarea și uscarea rapidă a lacului de unghii - uscare instantă în doar 60 de secunde; oferă o manichiură fără crăpăturiGramaj:50 mlIngrediente:CYCLOPENTASILOXANE, ISOPROPYL ALCOHOL, ETHYLHEXYL PALMITATE, PARAFFINUM LIQUIDUM, PARFUM...

Showing 1 to 5 of 5 (1 Pages)